onsdag 11 januari 2012

nytt år

Ja, så var det 2012 och en bra bit in på året dessutom.
Har varit på en skön bobilsresa ner över. Var mitt i stormen Emils öga och det var en häftig känsla att sitta och mysa i bilen med ett glas vin medan stormen yrde runt bilen.
Låg och lyssnade och kände hur bilen gungade när vi skulle sova. Ibland tog vinden i så man trodde taket skulle ryka men vi låg varmt, mjukt och mysigt därinne.
K tyckte att det var lite trist att köra dagen efter då sidovindarna ville ta bilen, men vi kom helskinnade ner till en hamn utanför Båstad. Där var det häftigt att se havet storma utanför fönstret.
Var ett par dagar i Göteborg också. Vi spelade massor av spel och pratade och myste.

Åter hemma igen. Vardagen har tagit ett ordentligt tag om en trots att kroppen inte vill förstå det här med att kliva upp kvart i sex på morgonen. Ska snart, i morgon, snart, i morgon....börja motionera. Bara jag blir lite piggare först..... ;)

Har pratat med Lingonöra, han är glad över sin julklapp - gamecub med spel... Då har han något att göra på kvällarna. Jag önskar så hett att saker och ting skulle ändra sig, men det är väl inget man kan göra om han inte själv vill....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar