fredag 6 augusti 2010

Länge sen

Nu var det länge sedan jag uppdaterade bloggen. Jag har haft fullt upp med jobb och med att leta husbil. Att leta husbil verkar vara ett heltidjobb bara det!
Vi skulle ha en liten en - att testa på, för att se omd et var något för oss. Men efter att ha tittat på flera bilar så har kraven ändrats och smaken och sedan kommer man på andra saker, ja att oj! praktiskt med våningssängar - om ungarna vill åka med. För - det är inte bara vi som ändrat oss utan tvillingarna också. De som verkligen INTE skulle åka med, skulle nu kunna tänka sig en tripp någonstans.
Ja, då räcker inte två sovplatser eller fyra om man tänker på att bädda ner dinetten. Men att bädda ner varje gång är inget bra alternativ, utan då är det praktiskt att ha åtminstone en sängplats extra.
Hittade en drömvagn men då är det byte av gasolrör och golv...hittad en annan som var jättefin inuti - massor av hål i aluminiumplåten...en annan luktade skunk....en tredje var pytteliten och söt men gick på bensin...ja, ja. Nu har jag hittat en till. med våningssäng, bra pris, relativt nära och ser välvårdad ut. Få se om vi åker och tittar på lördag.
Annars har det varit som vanligt - kaos på jobbet - flyttkartonger som ska packas upp, hyllor som inte kommit upp, en vaktmstare som har semester, och dammigt!!!!!
Nästa vecka kommer alla andra jobbarkompisar och då blir det väl full fart med scheman och planeringar.
Hemma är det som vanligt, en massa småfix som aldrig blir klara, bara irriterande.
OKi doki, längtar till en husbilstripp någonstans....
Ja, och Lingonöra is down again.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar