onsdag 30 september 2009

ett annorlunda liv


Det är verkligen annorlunda att plugga. Arbetstakten är långsammare, ingen stör och det känns som om man har all tid i världen. Det är både bra och dåligt. Man har gott om tid för det man ska göra och ingen som stör. Men man har gott om tid att tänka också....

När man arbetar så går tiden i rasande fart och man känner sig otillräcklig för man vill mer än man hinner. Jag känner mig privilegierad för att jag får vara i båda världarna! Har sökt in på en ny kurs till våren, dock inte engelska. Det blir specialpedagogik, kul! Stockholms universitet får byta plats med Högskolan i Gävle. Here i come!

Träffade gullsnuffen i går. Han växer så det knakar. Har lärt sig att klappa händerna och att säga klappa! Duktigt lilla Mio! Köpte en lära-gå-vagn till honom igår, men han förstod inte riktigt vad han skulle göra med den. Han höll i handtaget och skulle kliva in i vagnen, bakifrån... Lite svårt att köra den då kanske. En liten bild på gullungen får avsluta dagens filosoferingar. Förresten så är det en utställning av min favoritkonstnär på Moderna museét i Stockholm: Salvador Dali. Någon som vill med?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar